Româna

Politica corporativă și principiile de lucru

O cultură înaltă a companiei este o condiție esențială pentru obținerea unui succes de durată pe piață. În calitate de companie lider de închiriere auto la nivel național, compania MODUL TOP RO SRL / "Top Rent A Car" aplică în mod activ principiile menținerii în permanență a unui nivel ridicat de calitate, profesionalism și grija clienților. În fiecare muncă pe care o facem, ne străduim nu numai să îndeplinim cerințele și așteptările clienților noștri, ci și să mergem mai departe, depășindu-i. În urmărirea noastră de a atinge și îmbunătăți principalele obiective și strategii, acordăm o atenție primordială protecției mediului și resurselor, condițiilor de muncă sigure, dezvoltării personalului, respectării drepturilor și nevoilor omului, precum și așteptărilor societății față de activitățile companiei. Acceptând și aplicând aceste principii, compania noastră împărtășește convingerea că practicile corporative bazate pe cele globale contribuie la o creștere responsabilă și contribuie la construirea unor societăți prospere și în curs de dezvoltare.
Politica integrată de responsabilitate socială a MODUL TOP RO SRL /"Top Rent A Car" este orientată în primul rând pe mai multe direcții strategice:

Politica de calitate
Pentru noi, responsabilitatea socială face parte din misiunea noastră de a sprijini calitatea și o mai bună dezvoltare a societății noastre. Scopul nostru principal este serviciul profesional și satisfacția tuturor clienților, partenerilor și angajaților noștri.
Protectia mediului
Suntem pe deplin conștienți de responsabilitatea noastră ca organizație a cărei activitate este direct legată de dezvoltarea durabilă și protecția mediului. Aceasta este misiunea noastră și lucrăm crezând cu sinceritate în ea.
Egalitatea
Respectul pentru ceilalți este fundamental pentru bunăstarea și eficacitatea noastră profesională. Ne angajăm să prevenim discriminarea și egalitatea de șanse în selecția și angajarea angajaților.
Securitate si sanatate
Ne străduim mereu să oferim angajaților noștri condiții excelente de muncă și siguranță la locul de muncă, deoarece credem că succesul oricărei companii începe cu responsabilitatea față de oamenii care îi construiesc succesul.

Politica de calitate

Am acceptat că baza activității noastre este responsabilitatea - față de toți clienții, partenerii de afaceri și angajații noștri. Scopul nostru principal este să oferim servicii profesionale excelente și servicii de înaltă calitate. Acordăm o atenție deosebită măsurării satisfacției clienților și îmbunătățirii acesteia, prin analize constante și inovații în muncă.
Echipa de conducere a companiei creează și menține un mediu intern în care oamenii pot fi incluși pe deplin în atingerea obiectivelor comune. Ca o companie în dezvoltare dinamică în acest sector, cel mai important lucru este responsabilitatea față de oamenii care îi construiesc succesul și numele său bun. Acest lucru se realizează prin motivarea și stimularea realizărilor personalului, programe de formare și calificare, construirea unei culturi de companie, discreție și confidențialitate. Bunăstarea echipei noastre este de cea mai mare importanță, motiv pentru care am stabilit un model stabilit de valori și comportament care demonstrează că tratăm pe toată lumea corect și corect. Este extrem de important pentru noi să ascultăm și să ținem cont de interesele personale ale fiecărui angajat, oferindu-le mediul de lucru potrivit.
Înaintăm constant în încercarea noastră de a îmbunătăți calitatea prin inovație tehnică, personal specializat, mașini noi și prețuri competitive, urmând cerințele pieței și preferințele consumatorilor.

Politica de egalitate

Implementarea activității de către compania MODUL TOP RO SRL / "Top Rent A Car" este pe deplin conformă cu principiile egalității în drepturi ale omului și prevenirea discriminării. De la înființarea companiei, conducerea respectă cu strictețe egalitatea, atât între bărbați și femei, cât și între reprezentanții diferitelor grupuri minoritare. Orice formă de intoleranță sau favoritism este inacceptabilă și inadmisibilă atunci când se recrutează personal, se lucrează cu clienți, parteneri sau furnizori. Ne angajăm să prevenim discriminarea și să înlăturăm prompt toate activitățile care conduc la aceasta.
Angajăm angajați numai pe baza cerințelor noastre și stabilim condiții pentru calitățile profesionale, indiferent de sex, rasă, naționalitate, etnie, cetățenie, origine, religie sau convingeri, educație, convingeri, înclinații politice, statut personal sau social, dizabilitate, vârstă , orientare sexuală, stare civilă sau de proprietate, sarcină sau maternitate și altele. Aceste principii sunt aplicate în activitatea operațională de zi cu zi pentru a asigura egalitatea, corectitudinea și respectul pentru toți angajații noștri.
Anual, prin instituțiile statului, anunțăm locuri de muncă vacante pentru persoanele cu dizabilități. Personalul companiei este format din diferite naționalități și grupe de vârstă și dorim să ne încurajăm reciproc și să fim o organizație în care diferențele individuale sunt recunoscute și valorizate.
Considerăm că prin includerea reprezentanților diferitelor grupuri de gen, etnie și profesionale, într-un mediu de lucru care necesită eforturi comune, va contribui la afirmarea principiului egalității de șanse și la prevenirea discriminării.

Politica de protectie a mediului

Ca companie responsabilă din punct de vedere social, noi, cei de la MODUL TOP RO SRL / "Top Rent A Car" ne angajăm în cauza unui viitor verde și ne străduim să ne reducem continuu amprenta asupra mediului. Vedem dezvoltarea durabilă ca o încercare de a construi o economie mai competitivă, cu emisii mai puțin nocive. Pentru a atinge acest obiectiv, luăm o serie de acțiuni în mai multe direcții principale. Atunci când selectăm parteneri, solicităm întotdeauna ca companiile selectate să implementeze politici ecologice care să îndeplinească standardele din Europa de Vest pentru producția de autovehicule ecologice, eficiente și de înaltă calitate. Acestea trebuie să respecte Strategia comunitară de reducere a emisiilor de oxizi de azot și pulberi în suspensie, conform standardelor europene stabilite, iar mașinile fabricate sau achiziționate trebuie să respecte aceste limite. În ultimii 3 ani, ne-am concentrat în special pe producătorii de mașini electrice, investind din ce în ce mai mult în aceștia. În plus, sunt ușor de condus, mai ales în mediile urbane aglomerate, sunt silențioase și reduc poluarea fonică. Ne străduim întotdeauna să încurajăm clienții noștri să aleagă vehicule ecologice, contribuind astfel la emisia de emisii mai puțin nocive în aer. În acest fel, demonstrăm angajamentul nostru față de dezvoltarea durabilă, într-un mod transparent și responsabil.

Politica de sănătate și securitate

Credem că o strategie socială de succes pentru orice companie începe cu responsabilitatea față de oamenii care îi construiesc succesul și reputația. Conducerea societății MODUL TOP RO SRL / "Top Rent A Car" se angajează să ofere angajaților săi un mediu de lucru prietenos, fără accidente și incidente la locul de muncă. Principala noastră prioritate este sănătatea și siguranța personalului nostru, care se realizează prin monitorizarea constantă pentru a identifica riscurile potențiale și a lua măsurile corespunzătoare. Ne străduim să îmbunătățim continuu condițiile de lucru prin consultarea angajaților și prin încurajarea implicării acestora în probleme de sănătate și siguranță. Prețuim oamenii și bunăstarea lor, așa că oferim posibilitatea de a alege între o asigurare suplimentară de sănătate sau un card Multisport. Aceasta include controale preventive și teste medicale o dată pe an sau o vizită gratuită la centrul de fitness ales.
Ne angajăm să furnizăm echipamente de protecție personală pentru toți în funcție de nivelul de risc, o formare adecvată și o conștientizare a condițiilor de muncă, promovând comunicarea directă și imediată între conducere și angajați, realizând conformitatea cu cerințele legale aplicabile și cu alte cerințe privind sănătatea și securitatea muncii. Este extrem de important pentru noi să oferim tuturor oportunitatea de a-și maximiza potențialul prin asigurarea unui mediu adecvat.

Pentru clienți
Urmăriți-ne:
Rating : 90.8% din 26 recenzii
© 2024 Top Rent A Car Ltd. All Rights Reserved Premiul câștigat WTA - Companie lider de închirieri auto din Bulgaria 2024 Premiul câștigat WTA - Companie lider de închirieri auto din Bulgaria 2023 Premiul câștigat Tripadvisor Travellers’ Choice pentru 2023.