Româna

Închiriere de mașini în București

Unde este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a închiria o mașină în București?

Кола под наем - летище Отопени (Internațional Henri Coandă) Букурещ

Puteți vizita Bucureștiul și puteți vedea toate atracțiile interesante din zonă cu o mașină de închiriat. Top Rent A Car are deja un birou la Aeroportul Otopeni din București (Internațional Henri Coandă). Aeroportul este cel mai aglomerat din România și primește un număr mare de turiști și călători pe tot parcursul anului. Prin urmare, dacă vă aflați deja în București, vă recomandăm să închiriați o mașină, iar dacă sosiți cu avionul, acest lucru se poate face în biroul nostru nou deschis. Puteți rezerva o mașină în București online în trei pași simpli, sau puteți contacta personalul nostru la contactele enumerate.

Închiriere de mașini în București de la Top Rent A Car

Dacă plănuiți să vizitați frumoasa capitală a României, orașul București, sau sunteți deja cazat în oraș, asigurați-vă că rezervați o mașină pentru șederea dumneavoastră, indiferent dacă sunteți într-o călătorie de afaceri sau în vacanță. Închirierea unei mașini în București vă va ajuta enorm pentru a vă deplasa rapid și confortabil în oraș și în întreaga regiune. Vă puteți rezerva mașina prin intermediul formularului de rezervare de pe această pagină. Puteți vizita Bucureștiul închiriind o mașină de la biroul nostru recent deschis acolo sau puteți face o rezervare rapidă prin telefon. +40 740 872 872

Автомобили под наем в Букурещ

Top Rent A Car are 16 birouri la nivel național (Sofia, Plovdiv, Varna, Burgas și birouri sezoniere în Balchik, Nisipurile de Aur, Obzor, Sunny Beach/Nessebar,, Sozopol) și 1 birou nou deschis în București. Toate birourile Top Rent A Car pot fi găsite aici.

Dacă folosiți Bucureștiul ca punct de plecare al călătoriei dvs. în țară sau în Balcani, procesul de închiriere nu va dura mai mult de 15 minute, dar vă sfătuim să rezervați în avans pe site-ul nostru sau direct la numărul național de rezervări: +40 740 872 872, deoarece acest lucru vă va garanta o mașină disponibilă pentru perioada de închiriere. Personalul amabil și zâmbitor al Top Rent A Car va fi bucuros să vă ajute dacă aveți nevoie de sfaturi și de o ofertă la fața locului, în birou, precum și prin telefon și e-mail. Top Rent A Car oferă o mare varietate de mașini și tarife promoționale de închiriere de mașini în București. Puteți beneficia de reduceri suplimentare atunci când rezervați o mașină prin promoții și oferte permanente, despre care vă vom informa în buletinele noastre informative, precum și pe profilurile de socializare ale companiei noastre.

De asemenea, puteți profita de ofertele noastre speciale pentru dotări suplimentare - sistem de navigație, 4G Wi-Fi și multe altele.

De ce să alegeți o mașină de închiriat în București?

Bucureștiul este o capitală frumoasă, modernă, europeană și culturală, cu multe obiective turistice interesante Автомобили под наем в Букурещ datorită cărora atrage interesul multor turiști pe tot parcursul anului. Alegând serviciile noastre de închiriere de mașini în București, aveți garantat un mod rapid, ușor și sigur de a vă deplasa în oraș și în regiune. Vă garantăm:

  • Varietate de mașini noi - peste 2000;
  • Prețuri accesibile pe tot parcursul anului;
  • Cele mai bune condiții de închiriere;
  • Locații convenabile ale birourilor care deservesc livrările;
  • Reduceri pentru clienții fideli, promoții, jocuri cu premii, etc.
Pentru clienți
Urmăriți-ne:
Rating : 90.8% din 26 recenzii
© 2024 Top Rent A Car Ltd. All Rights Reserved Premiul câștigat WTA - Companie lider de închirieri auto din Bulgaria 2024 Premiul câștigat WTA - Companie lider de închirieri auto din Bulgaria 2023 Premiul câștigat Tripadvisor Travellers’ Choice pentru 2023.